×

Vragenlijst Visie op de sport in Zuidoost (2040)

2015 VoetbalClinic - 58.jpg

Vragenlijst Visie op de sport in Zuidoost (2040)

Algemeen | | 339 keer gelezen

Recent is er een plan verschenen met daarin een vooruitblik op de ontwikkelingen in Zuidoost richting 2040, het Masterplan Zuidoost 2040.

Uiteraard zijn we ook benieuwd hoe de betrokkenen uit de sector Sport en Bewegen, de ontwikkelingen t.a.v. 'Sport en Bewegen' in Zuidoost zien. Welke ontwikkelingen zien we en verwachten we, wat zouden we persoonlijk willen zien; wat willen we bijdragen aan die visie?

Om een beeld te krijgen zijn er een aantal vragen opgesteld. Het vriendelijke verzoek is om een antwoord hierop te geven, dit als eerste bijdrage. Plan is om de reacties te analyseren, met wellicht een gemeenschappelijke deler. Maar ook om die reacties te bundelen en in een boekwerk vast te leggen en op een specifiek moment aan te bieden aan de doelgroep. Voor elke inzender volgt dan uiteraard een eigen versie van de diverse visies op Sport in Zuidoost.

Graag zien we uw reactie tegemoet: Sportloket Zuidoost en stichting Toekomst en Talent.

Link: Vragenlijst Sport in Zuidoost


Terug

Contact

Heeft u tips, nieuws, andere informatie of een foutje gezien? Geef het dan gerust door!

...

Stichting Toekomst en Talent is sinds 1974 actief in Amsterdam Zuidoost. In eerste instantie als belangenbehartiger voor de sportverenigingen van sportpark de Toekomst, vanaf 2012 als maatschappelijk georiënteerd partner voor sportieve gezonde ontmoetingen in Zuidoost.