×

Sportinstuif voor 55+ start vanaf donderdag 3 november (Bijlmer Parktheater)

IMG-20221023-WA0000.jpg

Sportinstuif voor 55+ start vanaf donderdag 3 november (Bijlmer Parktheater)

Algemeen | | 255 keer gelezen

Sportinstuif 55+ start in Bijlmer Parktheater (beweegzaal)
 
Om meer 55+ ers in beweging te krijgen is stichting Toekomst en Talent, samen met het stadsdeel Zuidoost en Teamsportserice Amsterdam en zes sportaanbieders uit Zuidoost, gestart met een sportinstuif op donderdagochtend. In het voorjaar is dit 8 weken gedaan in sporthal Gaasperdam, vanaf donderdag 3 november wordt dit gedaan in de beweegzaal van het Bijlmer Parktheater. Bewoners worden uitgenodigd om op eigen tempo mee te doen met de sporten die gedurende acht weken worden aangeboden. Elke week is er een wisselend programma, met per week twee sporten die kunnen worden beoefend. Na de acht weken is het mogelijk om door te stromen naar een sportaanbieder, tot en met eind december is het mogelijk om mee te doen met de sportinstuif en kennis te maken met sportaanbod voor 55+ ers. De sportinstuif start op donderdag 10 uur met een warming-up, en na een cooling down kunnen de deelnemers rond 11:30 uur napraten onder het genot van een kopje koffie of thee. Het is mogelijk om elke donderdag in te stromen in het programma. De reacties van de deelnemers na de voorjaarsessies zijn zeer positief.
 
Maak kennis met Yoga, Conditietraining, Wandel Basketbal, Badminton, Wandel Voetbal, Tafeltennis, Wandelen, Gymnastiek en Dans.

Het sportaanbod staat onder begeleiding van professionele trainers van de volgende sportaanbieders:

Conditietrainen Gaasperdam
Tafeltennisvereniging Holendrecht
Wandelvoetbal OldStars Zuidoost United
B-strong 2gether wandelclub
Conditietrainen Nellestein
All Vidya Yoga

Sportinstuif 55+ in de wijk: elke donderdag vanaf 3 november van 10:00 – 12:00 uur in het Bijlmer Parktheater (t/m eind december).

Flyer: Flyer 55+ instuif
 

IMG-20221023-WA0000.jpg
Terug

Contact

Heeft u tips, nieuws, andere informatie of een foutje gezien? Geef het dan gerust door!

...

Stichting Toekomst en Talent is sinds 1974 actief in Amsterdam Zuidoost. In eerste instantie als belangenbehartiger voor de sportverenigingen van sportpark de Toekomst, vanaf 2012 als maatschappelijk georiënteerd partner voor sportieve gezonde ontmoetingen in Zuidoost.