×

Sportcafe Zuidoost 2021 (6 juli)

logo-sportcafe-zuidoost_HIGHRES.png

Sportcafe Zuidoost 2021 (6 juli)

Algemeen | | 267 keer gelezen

Beste betrokkenen bij de sport in Zuidoost,

Het is zo ver: het boek 'Sporten en Bewegen in Zuidoost' komt uit!

Graag willen wij dit met jullie vieren tijdens het aankomend Sportcafé. Uiteraard is er voor iedere sportaanbieder een gratis boek. Daarnaast is er ruimte voor gezellige ontmoeting, netwerken, een hapje en een drankje en introductie van het Sportplatform Zuidoost. U bent van harte welkom op dinsdag 6 juli 2021 om 16.00 uur bij de kantine van het Bijlmer Sportpark, Karspeldreef 505, kantine Zuidoost United.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet op info@toekomstentalent.nl:  Uitnodiging 


Per organisatie zijn 2 personen welkom. Er is ruimte voor 100 personen, de over-aanmeldingen worden op een wachtlijst geplaatst.

Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Eva Katona en HenkP. Blok

Stichting Toekomst en Talent

 

Ps. Vergeet niet om je tevens aan te melden voor de Inspiratiesessie Sociale Veiligheid Zuidoost. Deze online zoom-sessie is op 29 juni 2021 van 19.30-21.00 uur. Tijdens deze meeting zal gesproken worden over de sociale veiligheid bij de sportclubs en is gelegenheid om vragen te stellen. Voor aanmelden en informatie stuur een mail naar zuidoostbeweegt@amsterdam.nl

 

Hierbij de link voor de uitnodiging: Uitnodiging Sportcafé Zuidoost


Terug

Contact

Heeft u tips, nieuws, andere informatie of een foutje gezien? Geef het dan gerust door!

...

Stichting Toekomst en Talent is sinds 1974 actief in Amsterdam Zuidoost. In eerste instantie als belangenbehartiger voor de sportverenigingen van sportpark de Toekomst, vanaf 2012 als maatschappelijk georiënteerd partner voor sportieve gezonde ontmoetingen in Zuidoost.