×

Sport Talentenfonds Zuidoost: opstap naar NOC*NSF status (Olympische deelname)

fr180307 SSA talent 0166.JPG

Sport Talentenfonds Zuidoost: opstap naar NOC*NSF status (Olympische deelname)

Algemeen | | 135 keer gelezen

Afgelopen weken hebben we kunnen genieten van mooie sporten tijdens de Olympische Spelen van Tokyo 2020. En binnenkort gaat dat gelden voor de Para Olympische Spelen in hetzelfde Tokyo. Mooie prestaties zijn er geleverd en worden ongetwijfeld nog geleverd. Helaas deze Olympische editie geen deelnemers uit Zuidoost, dat is andere edities wel eens anders geweest. Gelukkig kennen we in Zuidoost het Sport Talentenfonds Zuidoost. Een mogelijkheid om m.b.v. extra faciliteiten en een klein financieel duwtje in de terug, de stap te maken naar een NOC*NSF status.

Op de site van het Sport Talentenfonds Zuidoost de mogelijkheden en voorwaarden. Deze week is nog met succes een beroep gedaan op het Sport Talentenfonds voor een deelnemer aan een WK in Moscow. In totaal zijn er nu ca. 20 deelnemers financieel ondersteund in de afgelopen jaren. Wie weet in Parijs 2024 deelnemers uit Zuidoost.


Terug

Contact

Heeft u tips, nieuws, andere informatie of een foutje gezien? Geef het dan gerust door!

...

Stichting Toekomst en Talent is sinds 1974 actief in Amsterdam Zuidoost. In eerste instantie als belangenbehartiger voor de sportverenigingen van sportpark de Toekomst, vanaf 2012 als maatschappelijk georiënteerd partner voor sportieve gezonde ontmoetingen in Zuidoost.