×

Programma Toekomst en Talent voor 2022

Logo-toekomst-en-talent_HIRES.png

Programma Toekomst en Talent voor 2022

Algemeen | | 173 keer gelezen

Het jaar is alweer even los, en zo ook de activiteiten van stichting Toekomst en Talent. In totaal kent de stichting vijf projecten voor dit jaar (2022):

  1. Schoolsporttoernooien (mix): in totaal zijn er dit jaar vier toernooien, in maart is met diverse sportaanbieders in het Bijlmer Sportcentrum en in de sporthal Gaasperdam een toernooi gegeven met o.a.: judo, karate en andere martial arts sporten. In totaal hebben dertien basisscholen meegedaan met ca. 600 kinderen.
  2. Sportcafé Zuidoost: dit jaar twee edities, waarvan de eerste op 18 april is gehouden (verslag volgt). Het tweede Sportcafé Zuidoost volgt in het najaar.
  3. Naast het Sportcafé Zuidoost staan ook een tweetal kennissessies op het programma. Eerder is een sessie gehouden over Social Media. Invulling volgt nog.
  4. Idee is om een aantal OldStars programma's te ontwikkelen, om zodoende een aanvullend sportprogramma te hebben voor 55+ -ers. Eerste gesprekken zijn geweest en vanaf 12 mei start een diverse sportmeeting met meerdere sporten voor 8 weken. 
  5. Gecontinueerd wordt het sportaanbod en sportnieuws via ZuidoostBeweegt.nl

Terug

Contact

Heeft u tips, nieuws, andere informatie of een foutje gezien? Geef het dan gerust door!

...

Stichting Toekomst en Talent is sinds 1974 actief in Amsterdam Zuidoost. In eerste instantie als belangenbehartiger voor de sportverenigingen van sportpark de Toekomst, vanaf 2012 als maatschappelijk georiënteerd partner voor sportieve gezonde ontmoetingen in Zuidoost.