×

Programma Seniorensport in de Wijk nu in Bijlmer Parktheater

Schermafbeelding-2022-10-26-om-12.02.11-722x1024.png

Programma Seniorensport in de Wijk nu in Bijlmer Parktheater

Algemeen | | 314 keer gelezen

Het 'podium' van het Bijlmer Parktheater is momenteel de accommodatie van een reeks sportaanbieders uit Zuidoost die onder de noemer 'Seniorensport in de Wijk' een gevarieerd sport- en beweegprogramma aanbied voor 55+ ers (bewoners uit Zuidoost e.o.). Dit najaar is de Bijlmer de buurt waar het aanbod plaatsvindt, bewoners zijn welkom om kennis te maken met: gymnastiek, wandelen, yoga, stoelgym, tafeltennis, wandelvoetbal, wandelbasketbal en een aantal sport- en plezier activiteiten. Het aanbod is gratis toegankelijk voor 55+ ers en wordt elke donderdagochtend aangeboden van 10-12 uur, en het bewegen wordt gedaan in een aparte zaal in het Bijlmer Parktheater. Het programma staat onder de kundige leiding van trainers van de diverse sportaanbieders. Wat uiteraard mogelijk is, is dat de deelnemers na afloop van de instuif, doorstromen naar een sportaanbieder.

Op donderdag 1 december is er een speciale versie van de sportinstuif, dan wordt uitleg gegeven over het programma 'Doortrapper'.

Schermafbeelding-2022-10-26-om-12.02.11-722x1024.png
Terug

Contact

Heeft u tips, nieuws, andere informatie of een foutje gezien? Geef het dan gerust door!

...

Stichting Toekomst en Talent is sinds 1974 actief in Amsterdam Zuidoost. In eerste instantie als belangenbehartiger voor de sportverenigingen van sportpark de Toekomst, vanaf 2012 als maatschappelijk georiënteerd partner voor sportieve gezonde ontmoetingen in Zuidoost.