×

Wat zijn Best Practices in de sport (in Zuidoost)?

IMG_7079.JPG

Wat zijn Best Practices in de sport (in Zuidoost)?

Algemeen | | 59 keer gelezen

We zijn op zoek naar Best-Practices in de Sport in Zuidoost. Wat te doen aan Ledenwerving en Ledenbehoud; hoe communiceer ik het beste als sportclub; wat kan ik doen om mijn vrijwilligers te werven maar ook weer te behouden voor de vereniging; welke stappen moet ik maken om maatschappelijk betrokken te zijn?

Dit en op nog veel meer vragen zoeken we antwoorden. Antwoorden die we ook weer willen delen binnen ZuidoostBeweegt. De eerste vragen zijn gesteld tijdens het Sportcafé in Zuidoost (medio december 2020); dank aan de sportclubs die hun Best-Practices al gedeeld hebben, maar er is ongetwijfeld nog meer data, kennis en expertise in Zuidoost beschikbaar. Kennis die we gaan delen via dit platform maar ook eenmalig gaan vastleggen in een boek: “Best Practices sportclubs Zuidoost”. Met veel input van sportclubs uit Zuidoost, maar ook kennis van instanties die betrokken zijn bij de sport in ons stadsdeel. Daarnaast relevante kennis uit sportboeken en sportopleidingen.

Je Best Practices zijn welkom op info@toekomstentalent.nl 

Voor alle sportclubs (mag ook individuen zijn) hebben we ter inspiratie het “Grote Ideeënboek voor Sportclubs” (Jan Janssens) beschikbaar, dit sturen we naar je toe.


Terug

Contact

Heeft u tips, nieuws, andere informatie of een foutje gezien? Geef het dan gerust door!

...

Stichting Toekomst en Talent is sinds 1974 actief in Amsterdam Zuidoost. In eerste instantie als belangenbehartiger voor de sportverenigingen van sportpark de Toekomst, vanaf 2012 als maatschappelijk georiënteerd partner voor sportieve gezonde ontmoetingen in Zuidoost.