×

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

TeamSportservice.jpg

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

Algemeen | | 46 keer gelezen

Speciaal voor Amsterdamse sportclubs organiseert Team Sportservice Amsterdam de cursus ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’. De cursus bevat 5 online bijeenkomsten en start begin februari. De cursusavonden worden in overleg met de deelnemende club vastgesteld.

Er is plek voor maximaal 10 sportclubs. Doet u namens uw club ook mee?

Meer vrijwilligers in kortere tijd is voor elke clubbestuurder die een actief vrijwilligersbeleid wil. Dit maakt de organisatie sterker en verbetert de sfeer. Met de methode van Team Sportservice gaat u daadwerkelijk en direct tot actie over. Niet alleen, maar samen met de door u samengestelde werkgroep en de online coach. Het resultaat? Geen enkele vrijwilligerstaak blijft onvervuld. Gegarandeerd.

Een goed vrijwilligersbeleid zorgt ervoor dat de lasten over veel schouders verdeeld worden en vrijwilligers niet overbelast raken en afhaken. Team Sportservice begeleidt u met Meer in Kortere Tijd naar meer vrijwilligers. Ook helpen wij u een actief vrijwilligersbeleid op te stellen. Want 95% van de leden van een club wil wel iets doen. Als de aanpak maar juist is.

Meer informatie en gratis inschrijven: Aanmelden


Terug

Contact

Heeft u tips, nieuws, andere informatie of een foutje gezien? Geef het dan gerust door!

...

Stichting Toekomst en Talent is sinds 1974 actief in Amsterdam Zuidoost. In eerste instantie als belangenbehartiger voor de sportverenigingen van sportpark de Toekomst, vanaf 2012 als maatschappelijk georiënteerd partner voor sportieve gezonde ontmoetingen in Zuidoost.