×

Boek Sport en Bewegen in de maak

boekindemaak.jpg

Boek Sport en Bewegen in de maak

| 162 keer gelezen

Momenteel wordt hard gewerkt aan de totstandkoming van een boek met de titel ‘Sport en Bewegen in Zuidoost’. In het boek een overzicht van de sportclubs uit Zuidoost (opgedeeld naar sportverenigingen en overige sportaanbieders), maar ook sportevenementen, sportaccommodaties, sportbeleid en een hoofdstuk over de sporthistorie over Zuidoost.

In het boek delen een aantal sportaanbieders hun best-practices in het kader van Halen en Brengen. Alle kennis in de vorm van de ingebrachte best-practices worden gedeeld met de sportclubs. Al deze kennis komt beschikbaar in het boek, en door elke sportclub kan een boek worden afgehaald. Dit is het halen aspect. Inzet is om met de kennis de sport in Zuidoost te versterken, waarmee uiteindelijk een bijdrage worden geleverd aan de sportparticipatie.

Het sportboek zal tijdens het eerstvolgende Sportcafé Zuidoost worden gepresenteerd (voor elke geregistreerde sportaanbieder uit Zuidoost is er een boek beschikbaar). Hoop is dat er begin juli weer een Sportcafé Zuidoost kan worden georganiseerd. Naast de presentatie van het boek zal het Sportplatform Zuidoost worden geïntroduceerd. Een platform voor sportbetrokkenen die op thematische basis bijeenkomen voor gevraagd en ongevraagd advies.

Voor informatie over het boek Sport en Bewegen in Zuidoost of het Sportplatform Zuidoost: info@toekomstentalent.nl


Terug

Contact

Heeft u tips, nieuws, andere informatie of een foutje gezien? Geef het dan gerust door!

...

Stichting Toekomst en Talent is sinds 1974 actief in Amsterdam Zuidoost. In eerste instantie als belangenbehartiger voor de sportverenigingen van sportpark de Toekomst, vanaf 2012 als maatschappelijk georiënteerd partner voor sportieve gezonde ontmoetingen in Zuidoost.