×

Avond4daagse Zuidoost 2023

Avondvierdaagse flyer.jpg

Avond4daagse Zuidoost 2023

Algemeen | | 600 keer gelezen

De Avond4daagse Zuidoost is al decennia lang een begrip voor menig bewoner uit Zuidoost (en omstreken). Door Covid_19 en door organisatorische zaken was er een kleine hik-up, tot dit jaar dan weer. Dankzij stichting B-Strong 2Gether die in samenwerking met Teamsportservice Amsterdam (TSA) en stichting Toekomst en Talent de Avond4daagse weer op de Wandelkaart Zuidoost zette (en uiteraard de Schoolsportkalender Zuidoost). Onder ideale omstandigheden werden de 4 dagen van 5 km gelopen, dit langs prachtige routes door Zuidoost.

De organisatie van B-Strong 2Gether is er samen met TSA weer in geslaagd om het evenement voor komend jaar (2023) weer op de kaart te zetten. Van 23 mei t/m 26 mei 2023 wordt er weer gelopen door Zuidoost. Uiteraard de gelegenheid om deze wandeling alvast in uw en jouw agenda te zitten. Scholen, families (vorig jaar liepen ze mee van oma tot kleinkind) en alle bewoners, en maatschappelijke organisaties zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.


Terug

Contact

Heeft u tips, nieuws, andere informatie of een foutje gezien? Geef het dan gerust door!

...

Stichting Toekomst en Talent is sinds 1974 actief in Amsterdam Zuidoost. In eerste instantie als belangenbehartiger voor de sportverenigingen van sportpark de Toekomst, vanaf 2012 als maatschappelijk georiënteerd partner voor sportieve gezonde ontmoetingen in Zuidoost.