• mrt
  23

  Time: 18.45 - 19.15 uur

  Location: Bijlmersportcentrum (zwembad)

  Het is inmiddels een traditie: het schoolzwemkampioenschap van Amsterdam Zuidoost.  Ook dit jaar staat er weer een editie gepland en wel op zondag 26 maart 2017 van 13:00 tot 16:00 in het Bijlmersportcentrum.

  Binnenkort kunt u van ons de officiële uitnodiging verwachten maar nu heeft u in ieder geval de datum al zodat die op de kalender kan. Daarnaast willen we van u weten of de gegevens die we van uw school hebben nog kloppen. Dus of dit inderdaad het juiste emailadres is om de uitnodiging en informatie naar te versturen. Als dat niet zo is ontvangen wij van u graag de gegevens van de nieuwe contactpersoon.

  Het kampioenschap wordt al jaren georganiseerd door KonAZ1870. Wij verzorgen voorafgaand aan de wedstrijd een aantal gratis trainingen voor alle scholieren die mee willen doen.

  Voor dit jaar zijn er 4 trainingen gepland, telkens tussen 18.45 en 19.15 op de donderdagavond. Let op dit is dus niet meer op woensdag zoals eerdere jaren!

  De data zijn: 2,  9, 16 en 23 maart.

  We beginnen dus na de voorjaarsvakantie. Wie niet zo lang kan wachten nodigen we uit om vooral mee te doen aan de Zwem4daagse die we ook dit jaar weer in deze vakantie organiseren.

  Tot slot wijzen we u er nog op dat alleen kinderen met een zwemdiploma mogen meedoen. Dit om gevaarlijke situaties te vermijden.

  Binnenkort krijgt u dus meer informatie, maar mocht u voor die tijd vragen hebben dan kunt u ons bereiken via schoolzwemmen@konaz1870.nl