• jul
  05

  Time: 17:00 - 19:00 uur

  Location: Stadsschouwburg Amsterdam

  Uitnodiging
  Penning Sportraad Amsterdam 2018
  Donderdag 5 juli, 16:30 uur 
  Stadsschouwburg, Amsterdam

   

  Het is de Sportraad Amsterdam een genoegen u uit te nodigen voor de negende editie van de Penning Sportraad Amsterdam. De uitreiking vindt dit jaar plaats op donderdag 5 juli, wederom in de Ajax- en Pleinfoyer van de Stadsschouwburg Amsterdam aan het Leidseplein.
   
  De Sportraad wil middels de uitreiking van de Penning jaarlijks zijn waardering uitspreken over personen en instellingen die zich met durf, visie en ambitie op het gebied van sport en bewegen inzetten.
   
  Het programma ziet er als volgt uit:
  16:30    Inloop
  17:15    Aanvang Uitreiking 
               Inclusief interview met de nieuwe wethouder Sport, Simone Kukenheim (o.v.)
  18:00    Borrel
  19:30    Einde

  Graag vernemen we of u bij de uitreiking en jubileumviering aanwezig kunt zijn. Ook relaties, collega’s en/of partners zijn van harte welkom en kunnen middels onderstaande aanmeldknop hun aanwezigheid bevestigen. Stel uw aanmelding niet uit, het aantal plaatsen is evenals voorgaande jaren zowel gewild als beperkt.
   

  Aanmelden uitreiking
  Voordrachten
  De afgelopen weken hebben we meer dan dertig voordrachten mogen ontvangen voor de Penning 2018. U heeft nog enkele dagen de tijd om personen of organisaties voor te dragen (deadline voordrachten is zondag 3 juni). 

  Voor meer informatie kunt u zich te allen tijde wenden tot de Sportraad Amsterdam, tel: 020-251 8586 of per email: info@sportraadamsterdam.nl.
   
  Wij zien uw aanmelding en voordrachten graag tegemoet!
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Ageeth Telleman
  Voorzitter Sportraad Amsterdam
   

  Kandidaten voordragen