• jan
  17

  Time: 13:00 - 17:00 uur

  Location: Diemen

  Benieuwd naar de rol van sport en cultuur in sociale domein? Tijdens de vierde editie van Kunst In Sport organiseren we hierover een mini-congres.

  Ben je als toekomstig wethouder of gemeenteraadslid van plan om een integraal vrijetijdsbeleid te gaan voeren? Ben je als ambtenaar van mening dat de schotten weg moeten of wil je als bestuurder met jouw vereniging een maatschappelijke rol spelen? Laat je inspireren door de kansen die sport en cultuur bieden voor het welzijn van burgers en de samenhang in de wijken.

  Het mini-congres is voor iedereen die werk wil maken van een samenhangend sportief en sociaal-cultureel beleid: een middag met interessante presentaties, workshops en optredens.

  Dit mini-congres wordt georganiseerd door Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA), Kunst In Sport (KIS) Diemen, Sport en Cultuur Samen Sterker op 17 januari van 13:00 tot 17:00 uur.

  Schrijf je in.

  Partners in het project Sport en Cultuur Samen Sterker: LKCA, Kenniscentrum Sport, Jeugdsportfonds, Jeugdcultuurfonds, VSG, VNG en Fonds Cultuurparticipatie.