• mrt
  10

  Time: 11:30 - 15:30

  Location: Sporthallen Zuid

  Op zaterdag 10 maart 2018 vindt het eerste Sportaanbieders Seminar van de gemeente Amsterdam plaats. Als Amsterdamse sportaanbieder krijgt u de kans om met een aantal personen die actief zijn binnen uw organisatie aanwezig te zijn. Dit kunnen naast bestuursleden of ondernemers/eigenaren ook andere (vrijwillige) kaderleden of medewerkers zijn (bijvoorbeeld scheidsrechters, trainers en coaches). 

  Het doel van dit seminar is om kennis te delen, te netwerken en om elkaar te inspireren voor een toekomst met (nog) sterkere en vitalere sportaanbieders.  En dit alles aan de vooravond van de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

  Informatie over aanmelden voor het seminar ontvangt u op een later moment van ons, maar u kunt nu wel alvast input leveren. Waar wilt u het over hebben met elkaar? Waar loopt u tegenaan of welke successen wilt u delen met andere Amsterdamse sportaanbieders? U kunt uw input geven via dit formulier: https://www.amsterdam.nl/sport/uitnodigingen/seminar/?reload=true.

  Belangrijk! Wanneer de aanmelding van start gaat, hebben we voor snelle beslissers kaarten gereserveerd voor het WK allround schaatsen op zaterdagmiddag 10 maart in het Olympisch Stadion. Lever nu dus alvast uw input en hou de komende weken uw mail in de gaten om u aan te melden.

  De tijden zijn nog onder voorbehoud van het definitieve programma.

  Datum:                                10 maart 2018

  Tijd:                                      11.30-15.30 uur  Inhoudelijk programma

                                                 Vanaf 16.15 uur WK allround schaatsen

  Locatie:                              Sporthallen Zuid, Burgerweeshuispad 54, 1076 EP Amsterdam