• apr
  25

  Time: No time set

  Location: Amsterdam ArenA

  Doe mee met de 14K Run!

  Dinsdag 25 april 2017, de dag waarop Johan Cruijff 70 zou zijn geworden, organiseren we in samenwerking met Ajax en Le Champion een uniek hardloopevenement: de Cruyff Foundation 14K Run.

  'Een unieke social run ter nagedachtenis aan Johan Cruijff'

  Social Run
  De Cruyff Foundation 14K Run start in de Amsterdam ArenA, waarna je 14 kilometer rent langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff en uiteindelijk finisht bij het Olympisch Stadion. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff.

  5K Run, Business Run en Kids Run
  Naast de 14K Run is er ook een 5K Run, een Business Run en een speciale Kids Run van 1400 meter. De start en finish van de 5K Run en de Kids Run zijn in de Amsterdam ArenA.

  Opbrengst
  De opbrengst van de diverse Runs komt volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation en gaat ons helpen om meer jeugd vooruit te brengen door beweging. Heb je je ingeschreven en wil je extra geld ophalen voor de Cruyff Foundation? Start dan een sponsoractie voor jouw Run op het 14K Run actieplatform!

  Inschrijven
  Wil je graag mee doen? Schrijf je dan nu hier in!
  Inschrijven is mogelijk t/m 10 april 2017, maar let op: de inschrijving sluit eerder als de deelnemerslimieten zijn bereikt. De inschrijving voor de Businesss Run gaat pas op 14 februari open.

  #14KRun
  Ingeschreven? Deel het met ons! #14KRun

  Schrijf je hier in