• jun
  11

  Time: 11:00 - 14:00 uur

  Location: Bijlmer Sportpark, blauwe atletiekbaan av Feniks

  Ben jij op zoek naar een (nieuwe) hardloopuitdaging in de regio Amsterdam?  Schrijf je dan in voor de Gaasperplasrun en het trainen kan beginnen.
   
  Op zondag 11 juni 2017 organiseert AV Feniks alweer de 23e Gaasperplasrun. Ook ditmaal weer als onderdeel van Rondje Mokum. We nodigen je van harte uit om mee te doen.
   
  Wellicht heb je het al gemerkt als je over de A9, de Gaasperdammerweg rijdt: er is hier veel aan de hand. Dat klopt, de weg wordt een tunnel. De tunnel is in 2020 klaar.
  Dat betekent dat de route van de Gaasperplasrun tot aan 2020 voorlopig elk jaar anders zal zijn dan het voorgaande jaar. Wie weet wel elk jaar uitdagender. In elk geval hopen we je mee te kunnen nemen in de ontwikkeling van deze weg, die tussen de prachtige blauwe baan van AV Feniks en de Gaasperplas ligt.
   
  Wij doen ons best om een uitdagende 5 en 10 km route voor je uit te zetten (start 12:15 uur).
  Voor de kinderen is er weer een loop van 1 km (start 11:00 uur) of 2 km (start 11:15 uur).
   
  Zonder jullie komst en deelname is de Gaasperplasrun zeker minder leuk. Geen zin om te lopen maar wel om te helpen? Meld je dan aan bij de vrijwilligerscoördinator via ons contactformulier.

  Ben je een beginnende hardloper en wil je voorbereid aan de start verschijnen, dan is de hardloopcursus van AV Feniks misschien iets voor jou.

  Meer informatie: www.gaasperplasrun.nl