15 feb

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Hallo iedereen!

Ik ben Wendy Ruijfrok, ik ben 16 jaar en ik ben een jonge atleet uit Amsterdam. Freerunning is mijn grote passie en dit jaar kan ik mijn droom werkelijkheid maken omdat ik deel mag nemen aan de wereldkampioenschappen freerunning in april 2020 in Japan!

Dit jaar werd ik op de selectiedag voor het Nederlandse team niet alleen geselecteerd voor het Nationale Team maar werd ik ook gelijk gekozen als vertegenwoordigster van Nederland op het WK in Japan! Omdat freerunning nog geen officiele Olympische sport is, is er helaas ook geen financiering vanuit de bond. Ik ben nu zo dichtbij en geef elke dag alles om het beste uit mezelf te halen. Als 16-jarige is het moeilijk om zo een groot bedrag te voor elkaar te krijgen en daarom vraag ik om jullie hulp.

Help mij om dit jaar deel te nemen aan het WK Freerunning!

Door jullie steun kom ik steeds dichterbij mijn droom, alle beetjes helpen!

Uw donatie word zeer gewaardeerd!

Zie: Film Wendy