16 jan

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

De Zeilvereniging Gaasperplas, actief op het prachtige water wat Zuidoost rijk is, gelegen onder Nellestein achter de A9, is een actieve sportvereniging in Zuidoost met veel activiteiten. Het Sportcafé Zuidoost van afgelopen december, georganiseerd door de stichting Toekomst en Talent, met het thema “Fondsen en Subsidies”, is dermate inspirerend geweest dat de zeilvereniging een eigen Sponsorcommissie gaat starten. Deze commissie heeft als uitdaging om extra financien te genereren voor de zeilclub. Vanuit het Sportcafé Zuidoost is nu een mooie lijst met fondsen beschikbaar die benaderd kunnen worden door de commissie. (Overigens is dit overzicht ook opvraagbaar onder Zuidoost Beweegt).

De vereniging heeft formeel de ZVG Sponsorcommissie opgericht. Deze heeft de opdracht om ten eerste subsidie en/of Crowdfunding fonds voor de steiger binnen te halen en af te ronden. Vervolgens om extern financieringsbeleid verder vorm te geven en de relaties onderhouden met financiers.

Heb je ervaring of ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de ZVG Sponsorcommissie, meld je dan aan via: secretariszvg@gmail.com