16 okt

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

 

Op woensdag 16 oktober zijn, na 3 voorrondes in de weken ervoor, de finales gespeeld van het 25ste Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost. Maar liefst 18 prijzen zijn toegevoegd aan de diverse bekerkasten van de basisscholen uit Zuidoost. Nieuw dit jaar de Jan Focke Ajax Wisselbokaal Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost, deze Wisselbeker ging naar de school Wereldwijs. De FairPlay 2019 ging naar De Schakel en zal vanaf heden pronken in de pronkkamer van de Venserpolder.

    

De eindstanden en de verdeling van de prijzen in het onderstaande overzicht:

Schoolvoetbal 2019 Persbericht Uitslagen

Voor de werkgroep eindigt de organisatie na 25 jaar organisatie als vrijwilligers. Een nieuwe werkgroep2020 gaat verder met het Schoolvoetbaltoernooi voor Zuidoost. Alle succes. En alle kinderen (20.000), leiders, vakleerkrachten, directies, Ajax, OSB, Zuidoost United en stadsdeel Zuidoost, allen reuze bedankt voor 25 jaar Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost.