03 okt

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Sporthal Gaasperdam viert op 12 oktober 2019 dat deze sporthal in Amsterdam Zuidoost al ruim 30 jaar bestaat en aan vele sporters en anderen een prachtige sportlocatie biedt. Zij vieren die dag ook dat na 30 jaar (met een financiële bijdrage van de gemeente Amsterdam) de sporthal een bijzondere gedaanteverwisseling heeft ondergaan.

Graffiti, vooral op de buitenmuren, is vanaf het ontstaan van de sporthal een probleem geweest. De oplossing is gevonden om platen van hard en glad materiaal (Di-bond) op de muren aan te brengen.

Op de platen zijn afbeeldingen van sporters in de hal te zien. Foto’s van spelende en sportende mensen, jong en oud, die door sport veel plezier beleven. Over de platen heen is een anti-graffiti laag aangebracht. Daarnaast zijn aan beide zijkanten van de sporthal LED verlichte logo’s aangebracht met “Sporthal Gaasperdam”.  Alsof dat nog niet genoeg is geweest is afgelopen zomer het sportcafé voorzien van nieuwe frisse kleuren en zijn de 20 jaar oude tapijttegels vervangen door een prachtige nieuwe PVC-vloer.

De gedaanteverwisseling is een uniek megaproject geweest en op 12 oktober willen zij dit graag op een bijzondere manier met zo veel mogelijk mensen delen.

De dag is in drie delen opgedeeld en wel:

Programma
13.00 uur Welkom door butler Alphons en start sport en spel voor jong en oud in de sporthal en dojo.
17.00 uur Einde sport en spel in de sporthal en dojo en start borreltijd in het Sportcafé met drank en hapjes.
18.00 uur Officiële toespraak door een vertegenwoordiger van het dagelijks bestuur van Amsterdam Zuidoost.
20.00 uur Start feestelijke dansavond met de Rythm & Soulband van Dennis Burke.
00.30 uur Einde van de feestmiddag en -avond Ravenswaaipad

Het officiële deel met een film van Zuidoost TV, die het project van het opknappen van de buitenkant hebben gefilmd, een presentatie van het bedrijf Haaxman, die het unieke “buitenproject” heeft uitgevoerd. Adres: Ravenswaaipad 5. Voor meer info zie de website.