26 aug

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Onderstaand de informatie over de Nationale Sportweek 2019 in Zuidoost.

Complete weekprogramma: SDZO Spread DEF Xiomara

Zuidoost tijdens de Sportweek: SDZO Pag. 1 en 4 Def Xiomara

 

De Nationale Sportweek is dit jaar van 20 t/m 29 september. Amsterdam Zuidoost pakt flink uit met een gevarieerd sportaanbod voor de bewoners uit Zuidoost. Zo is er op vrijdag 27 september de opening van het nieuwe hockeyveld in het Bijlmer Sportpark. Op woensdagmiddag 25 september starten we met het 25ste Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost, na afloop is er dan de jubileumontmoeting met de overhandiging van het Jubileumboek. De Sportweek wordt op zondag 29 september afgesloten met de Kampioenen Parade 2019. Gedurende de gehele week kan bij sportverenigingen kennis worden gemaakt met de sport en de sportvereniging.

Start 25e Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost

Op woensdag 25 september verzorgt portefeuillehouder Sport, de heer Jakob Wedemeijer de aftrap van het 25ste Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost. Rond de 600 kinderen van 20 basisscholen uit Zuidoost strijden op het Bijlmer Sportpark om de titels in hun leeftijdsklasse.

Jubileum 25 Jaar Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost

Na afloop van de 1e voorronde dag (andere dagen zijn 2-9-16 oktober) vindt er een jubileum- meeting plaats voor betrokkenen bij het Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost en de Sport. Centraal in de meeting een terugblik op 25 jaar School en Sport en de overhandiging van het Jubileumboek. Opgave voor dit jubileum kan via: info@toekomstentalent.nl

Kampioenen Parade 2019

Als slot van de Nationale Sportweek in Zuidoost is er de 2e Kampioenen Parade Zuidoost. Vorig jaar gestart als onderdeel van de festiviteiten t.g.v. 50-jaar Bijlmer (2017-2018), dit jaar wederom een huldiging, nu voor de kampioenen uit 2018-2019. Er wordt gestart met de gezamenlijke Parade door de Amsterdamse Poort, om dan per kampioen (individu en/of team) gehuldigd te worden. Aanmelden kampioenen: info@toekomstentalent.nl