15 aug

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Aanmelding: Aanmeldingsformulier

 

Aan:    Sportorganisaties die in de periode 2018-2019 (sept) Kampioenen hebben geleverd.

C.c.:    Bestuur Stichting Toekomst en Talent/Leden Projectgroep Kampioenen Parade.

Betreft: Uitnodiging voor Kampioenen voor deelname aan de Kampioenen Parade (29/09).

 

Sportkampioenen seizoen 2018-2019

 

Wij zijn als Zuidoost enorm trots op alle sportieve prestaties die inwoners leveren, jong en ouder. In 2018 zijn we in het kader van 50-jaar Bijlmer gestart met de organisatie van de Kampioenen Parade Zuidoost. Dit was een enorm succes. Zuidoost bleek over het seizoen 2017-2018 maar liefst over 220 kampioenen te beschikken. Van wereldkampioen tot winnaar in de voetbalcompetitie. Van Nederlands kampioen tot kampioen OldStars Walking Football. Een prachtig evenement voor Zuidoost wat we in 2019 vervolgen met de 2e Kampioenen Parade Zuidoost. Wij zijn op zoek naar alle sportkampioenen uit de periode 2018-2019 (sep). Tijdens de Nationale Sportweek gaan wij deze kampioenen eren in een Kampioenen Parade.

Kom ook op de 2e Kampioenen Parade Zuidoost (29 september 2019).

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar sporters (in teamverband of individueel) die het afgelopen sportseizoen 2018-2019 kampioen zijn geworden. Ben jij zelf kampioen geworden of ken jij een team of individuele sporter die een bijzondere prestatie heeft geleverd? Laat het ons weten. Stuur uiterlijk 20 september een e-mail naar info@toekomstentalent.nl

Vermeld in de mail:

  • Naam van het team of voor- en achternaam bij individuele sporter.
  • De behaalde prestatie en klasse of niveau.
  • Contactgegevens van de Kampioenen.

Graag ontvangen we daarbij een foto van de kampioen(en). De foto moet van goede kwaliteit zijn met bij voorkeur een minimale grootte van 1,5 MB.

N.B. De foto’s worden alleen gebruikt voor een weergave tijdens de Kampioenen Parade 2019. Met het toesturen van een foto gaan wij er vanuit dat de afgebeelde kampioenen en/of hun ouder(s)/verzorger(s) instemmen met het publiceren tijdens de Kampioenen Parade.

De Kampioenen Parade Zuidoost wordt georganiseerd door stichting Toekomst en Talent en het stadsdeel Zuidoost (team Sportstimulering en Sportloket Zuidoost).

Alle Kampioenen zullen op het podium worden gehuldigd door de portefeuillehouder Sport van het Stadsdeel Zuidoost. Vooraf aan het evenement doen we de Kampioenen Parade. Dit is een loop van het station naar de Bijlmer Sporthal (vlaggen en spandoeken welkom!).

 

Met sportieve en vriendelijke groet,

Bestuur en projectgroep Kampioenen Parade 2019, zie: www.toekomstentalent.nl.