14 aug

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Aan:    Alle (oud-)vrijwilligers actief bij het Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost (1995-2019).

Directies van alle basisscholen Amsterdam Zuidoost.

Vakleerkrachten/Gymleraren van de basisscholen Amsterdam Zuidoost.

Schoolcontactpersonen Schoolvoetbaltoernooi Amsterdam Zuidoost.

Vrijwilligers van de voetbalverenigingen betrokken bij het Schoolvoetbaltoernooi.

Partners die op een actieve wijze betrokken zijn (geweest) bij het Schoolvoetbal ZO.

Medewerkers van Gemeente en Stadsdeel Zuidoost (Onderwijs, Sport, Welzijn e.a.).

 

C.c.:    Bestuur Stichting Toekomst en Talent/Leden Werkgroep Schoolvoetbaltoernooi ZO.

 

Betreft: Uitnodiging Jubileumreceptie 25-jaar Schoolvoetbaltoernooi Amsterdam Zuidoost.         (woensdag 25 september a.s. 18:00 – 19.45 uur, Bijlmer Sportpark – kantine).

 

 

Beste betrokken bij het Schoolvoetbaltoernooi Amsterdam Zuidoost (1994-2019),

 

Komend najaar staat de 25ste editie gepland van het Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost (2019). Gespeeld wordt op de woensdagen 25 september en 2, 9 en 16 (finaledag) oktober. Scholen uit Zuidoost hebben van de werkgroep al een uitnodiging gehad om in te schrijven.

 

Als bestuur van stichting Toekomst en Talent en als werkgroep Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost hebben we besloten om stil te staan en het glas te heffen op dit unieke moment voor Amsterdam Zuidoost. Dit toernooi is er voor de kinderen van basisscholen uit Zuidoost. De organisatie is al die jaren alleen mogelijk geweest dankzij vrijwilligers en professionals. Vakleerkrachten, ouders, vrijwilligers van voetbalverenigingen, ambtenaren, werkgroep leden van het Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost, zeker ook de partners, zoals de OSB en Ajax. In de afgelopen 25 jaar hebben honderden mensen een bijdrage geleverd aan dit schooltoernooi. In totaal hebben 20.000 kinderen meegedaan aan deze sportieve en gezonde ontmoeting.

 

Als bestuur en werkgroep nodigen wij u uit voor een hapje en een borrel op woensdag 25 september a.s. We starten deze dag rond 14.30 uur met de 1e toernooidag, ruimen even op en zijn dan om 18.00 uur beschikbaar om elkaar te ontmoeten. Er is een boekwerkje in wording waarin een impressie is beschreven van 25-jaar Schoolvoetbaltoernooi in Zuidoost. Ook komen andere aspecten van de sport (en onderwijs) in deze periode aan de orde. Na de overhandiging aan de portefeuillehouder, zal er voor iedere aanmelder een boekwerk zijn.

 

Je bent van harte welkom, we zien je graag. Dit om terug te blikken, maar vooral ook om vooruit te blikken. De vraag is wel om je aan te melden via: info@toekomstentalent.nl (kunnen we rekening houden met de catering en het aantal naslagwerken voor de gasten). Graag bij het aanmelden tevens – ad hoc – een textielmaat opgeven (S, M, L, XL, XXL etc.).

 

We hopen jullie als betrokkenen te ontmoeten op deze jubileumontmoeting, die overigens valt in de Nationale Sportweek. De speciale activiteiten in Zuidoost kunt u terugvinden op de website. Dit geldt ook voor de 2e Kampioenen Parade Zuidoost (vorig jaar>200 kampioenen).

 

Met sportieve en vriendelijke groet,

Bestuur en werkgroep, zie: www.toekomstentalent.nl.