14 mei

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Twee keer per jaar doet de gemeente Amsterdam in samenwerking met landelijke sportorganisatie NOC*NSF een onderzoek naar het sport- en beweeggedrag van Amsterdammers: mensen die zelf sporten, maar ook juist mensen die niet sporten of weinig bewegen. De eerste keer dat dit onderzoek plaatsvond was in december 2016. Nu vindt de zesde meting plaats.

Wij zouden u willen vragen om aan dit onderzoek mee te doen. Misschien heeft u al eens eerder meegedaan. Ook dan kunt u meedoen aan deze zesde meting. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Het gaat om vragen zoals hoe vaak u gesport hebt en welke sport dat was. Meer informatie en de meest recente Sportdeelname Index zijn hier te vinden.

Hoewel OIS nauw betrokken is bij de opzet van het onderzoek, worden de gegevens verzameld door onderzoeksbureau Ipsos. U kunt aan het onderzoek meedoen door op onderstaande link te klikken, u komt dan terecht op het onderzoeksplatform van Ipsos.

Met vriendelijke groet,
team online onderzoek OIS