28 mrt

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off
Dit jaar zal op 13 juni 2019 voor de tiende keer de Penning Sportraad Amsterdam worden uitgereikt aan een Amsterdammer, een Amsterdamse sportaanbieder of instelling die met durf, ambitie en inzet een grote bijdrage leveren aan de sport in Amsterdam. U kunt tot uiterlijk 1 juni 2019 kandidaten bij ons voordragen.
Kandidaten voordragen
De jury stelt uiteindelijk een shortlist van maximaal vijf genomineerde kandidaten op. Tijdens de uitreiking zal in de Stadsschouwburg bekend worden gemaakt wie van deze genomineerden de Penning Sportraad Amsterdam 2019 in ontvangst mag nemen.

Bij de Penning staat niet de sporter centraal, maar een vrijwilliger, professional, bestuurder, evenement, vereniging of instelling. Door hen te lauweren hoopt de Sportraad ook andere Amsterdammers te motiveren en te inspireren om zich blijvend in te zetten voor de sport in onze stad.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de Sportraad Amsterdam, tel: 020-251 8586, per email: info@sportraadamsterdam.nl, of neem een kijkje op onze website.