24 mrt

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Aan alle vakleerkrachten en schoolbesturen,

Drie trainingen gehad en nog twee te gaan. Aanstaande donderdag de laatste keer dat er getraind wordt per groep. De onderbouw en middenbouw focussen nog steeds op het verbeteren van de slag terwijl de bovenbouw donderdag aan de slag gaat met de verschillende keerpunten. De bovenbouwers moeten immers 50 meter zwemmen.

Coaching tijdens het kampioenschap:

De bezetting bij de organisatie is vrij krap dit jaar. Dat betekent dat wij niet veel mensen over hebben om te letten op allerlei zaken rond het zwembad. We hebben natuurlijk wel voldoende vrijwilligers om de veiligheid van de zwemmers te waarborgen. Voor de scholen is het dus van belang dat er coaches aanwezig zijn voor de zwemmers. Dat kunnen (vak)leerkrachten zijn of ouders van deelnemers. Zwemmers mogen niet zonder begeleiding het zwembad in. Zorg dus binnen de groep van uw school dat er een vertegenwoordiging is namens uw school.

Inschrijving en programma:

Aanstaande donderdag (28 maart 2019) moeten de inschrijvingen van de teams en/of individuele zwemmers bij ons binnen zijn. Stuur de ingevulde inschrijving(en) dus op tijd in. Op zondag 31 maart zult u het programma en de indelingen in uw mailbox ontvangen. Zorgt u zelf voor voldoende exemplaren? Per school zijn er 2 programma’s beschikbaar die de coaches meekrijgen op het moment van melden.

Niet alleen de bekers, maar ook de medailles voor de deelnemers zijn binnen. Drie bekers voor de snelste teams en 18 medailles voor de zwemmers volgens onderstaande indeling:

Goud, zilver en brons voor bovenbouw jongens.

Goud, zilver en brons voor bovenbouw meisjes.

Goud, zilver en brons voor middenbouw jongens.

Goud, zilver en brons voor middenbouw meisjes.

Goud, zilver en brons voor onderbouw jongens.

Goud, zilver en brons voor onderbouw meisjes.

 

Bij deze nieuwsbrief zijn (nogmaals) de inschrijfformulieren gevoegd. Gebruik deze formulieren voor het inschrijven van de zwemmers. Mochten er nog vragen zijn mail dan naar evenementen@konaz.nl

 

Met spetterende groet,

Organisatie Schoolzwemkampioenschappen Amsterdam Zuidoost.