21 mrt

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Let op: registratie is verplicht.

Kom op 18 april kennismaken met het Sportloket Zuidoost. Het Sportloket Zuidoost is de centrale plek voor de sport in Zuidoost. Op deze plek werken medewerkers van Team sportstimulering Zuidoost en Sport & Bos maar ook sportaanbieders kunnen hier gebruik van maken. Er zijn meerdere werkplekken aanwezig en er kunnen besprekingen gehouden worden.

Ook is iedereen welkom om langs te komen voor een kop koffie of thee om meer over sporten in Zuidoost te weten te komen of ervaringen te delen.

Tijdens deze bijeenkomst kan je de ruimte bezichtigen waar het sportloket is gevestigd maar is er ook gelegenheid om kennis te maken met diverse partners binnen de sport in Zuidoost en krijg je een rondleiding door het complex.  Ook zal de nieuwe Programmamanager van het Bijlmer Sportpark, Roos Duijs zich voorstellen en is er voldoende gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Wij hopen je van harte te ontmoeten op 18 april a.s. op het Bijlmer Sportpark.