08 mrt

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Alle online informatie voor professionals in het sociale domein op een centrale plek. Zo komt er een duidelijk verschil tussen wat de Amsterdammer wil weten en wat voor u als professional onmisbaar in uw werk is.

Vanaf de startpagina van amsterdam.nl/sociaaldomein vindt u nu eenvoudig alle onderwerpen in het sociaal domein zoals Zorg, Jeugdhulp, Onderwijs, Werk en inkomen, Diversiteit, Participatie en Sport. Ook programma’s, projecten, nieuws en bijeenkomsten krijgen een plek.

Bestaande content op een andere plek

De content voor professionals van de bestaande pagina’s is verplaatst naar de nieuwe website. De inhoud is niet veranderd. Verkorte linken, bijvoorbeeld www.amsterdam.nl/jeugdprof, blijven gewoon werken en gaan nu naar de nieuwe plek op de website.

Nieuw

VraagMij: de vraagbaak voor en door Amsterdamse zorgprofessionals, krijgt een plek op de site. Via VraagMij kunnen professionals elkaar zoeken en vinden op hun expertise.

Makkelijk

Aanmelden voor een nieuwsbrief in het sociaal domein wordt eenvoudiger. Ze staan bij elkaar zodat u in een oogopslag ziet voor welke nieuwsbrieven u zich wilt inschrijven.

Heeft u nog vragen of opmerkingen, mail ze dan naar mailbox.sociaal@amsterdam.nl.