13 feb

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

De werkgroep Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost heeft de data bekendgemaakt van de 25 editie van het Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost. Een initiatief ooit van het Steunpunt Vakonderwijs Zuidoost en de voetbalverenigingen sv Bijlmer en FC Amstelland. Aan het jubileum wordt uiteraard speciale aandacht gegeven, maar focus blijft op het toernooi voor de kinderen van de basisscholen uit Zuidoost.

Ook de editie van 2019 wordt weer gespeeld bij Zuidoost United op het Bijlmer Sportpark, dit in goede samenwerking met de sportklas van de OSB (Open Schoolgemeenschap Bijlmer), het stadsdeel Zuidoost, Ajax, Zuidoost United, Wijksportvereniging BLMR en de KNVB.

Speeldata:

  • 25/09: voorronde 1
  • 02/10: voorronde 2
  • 09/10: voorronde 3
  • 16/10: Finaledag.