12 jan

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

In 2019 zal de 25ste editie van het Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost worden georganiseerd.  We werkgroep komt 12 februari bij elkaar om invulling te geven aan de data en de jubileumactiviteiten. Belangrijke partners voor de werkgroep zijn: OSB (Open Schoolgemeenschap Bijlmer), BOZO (platform van de vakdocenten van de basisscholen uit Amsterdam Zuidoost), Ajax en de Ajax Foundation, Stadsdeel Zuidoost, Zuidoost United en de KNVB.

De werkgroep ressorteert onder stichting Toekomst en Talent: mocht je ideeen hebben of willen meedraaien in de vrijwilligersorganisatie, contact: Piet Broekhuizen (mail) (secretaris van de werkgroep Schoolvoetbal Zuidoost).

Het Schoolvoetbaltoernooi is weer onderdeel van de Schoolsport Battle Amsterdam Zuidoost 2019.