28 sep

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Met maar liefst 3 teams was Zuidoost actief op het Multiculturele OldStars Walking Football toernooi in het Cambuur stadion te Leeuwarden. Een toernooi georganiseerd door het Nationaal Ouderenfonds (NOF) en de organisatie van de Culturele Hoofdstad Leeuwarden. Na de ‘Reuzen’ was dit toernooi een reusachtig onderdeel van dit landelijke, of beter Europees platform. Vanuit Zuidoost United waren maar liefst 2 teams aanwezig, beter bekend als de Suriname OldStars. Daarnaast was een Ghanees team aanwezig wat momenteel traint onder auspiciën van trainer Gilbert Williams (ook weer in samenwerking met Nationaal Ouderenfonds, Stadsdeel Zuidoost, stichting Toekomst en Talent en Zuidoost United). Er waren maar liefst 32 multiculturele teams actief waaronder: Turkse OldStars, Friesche OldStars, Limburgse OldStars, Antillen OldStars etc. etc.