28 sep

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

De door het stadsdeel Zuidoost en Toekomst en Talent i.s.m. het NOC*NSF en diverse sportbonden georganiseerde Sport Talentendag Zuidoost is een groot succes gebleken. Bijna 100 jeugdige deelnemers in de leeftijd van 12-18 jaar uit Zuidoost gaven een sprankelende presentatie van hun vaardigheden en talenten. In drie groepen werden er in diverse sporten geoefend. Voor de sportbonden de kans om kennis te maken met het potentieel in Zuidoost. Zuidoost kent reeds een Sport Talentenfonds (http://www.sporttalentenfondszuidoost.nl), dit fonds werd tijdens de Talentendag gepromoot onder de jeugdige sporters. Een aantal leden van de Beoordelingscommissie Sport Talentenfonds Zuidoost was aanwezig deze dag in de Bijlmersporthal.

In de pauze was het Madiea Ghafoor die een toelichting gaf op haar weg van Talent en sporter die aan EK’s en WK’s mee doet. Kortom een zeer geslaagde dag. En prachtig om te zien hoe ‘(kans)rijk’ het stadsdeel Zuidoost is.