18 sep

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Bent u binnen uw gemeente verantwoordelijk voor de sportsector, zit u in het bestuur van een sportvereniging, of ondersteunt u uw sportvereniging op een andere manier als vrijwilliger (denk hierbij aan commissielid, accommodatie beheerder, commissielid, fysiotherapeut of trainer) dan is de Nationale Sport Vakbeurs iets voor u!

De Nationale Sport Vakbeurs 2018 vindt plaats op 14 & 15 november 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur. Een bezoek aan de Nationale Sport Vakbeurs is volledig gratis!

Het doel van de Nationale Sport Vakbeurs is om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en nieuwste innovaties binnen jouw vakgebied. Tijdens deze beurs komt u in contact met toeleveranciers en dienstverleners die uw sportvereniging en/of gemeente kunnen ondersteunen bij facilitaire aanbestedingen voor o.a. de sportaccommodatie, sportmaterialen, sponsoring, financieĢˆle dienstverlening, medische materialen en kantine-inkoop.

Daarbij kunt u tijdens de Nationale Sport Vakbeurs genieten van een leuk en interactief programma met bekende gezichten uit de sportwereld. Kortom een inspirerend en gezellig dagje uit voor alle sportverenigingen en gemeenten!