18 sep

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Al meer dan 80 mensen schreven zich in voor het congres over herstel op woensdag 3 oktober op de KNVB campus te Zeist. Een unieke middag die vooral in het teken staat van de psychologische kant van herstel, want dit wordt steeds belangrijker. Zowel bij sporters (denk aan steeds de prestatiedruk die steeds groter wordt) als werknemers (steeds flexibelere instelling en grote bereikbaarheid) worden grenzen steeds vaker overschreden. Hoe kun je komen tot effectiever herstel met als doel betere prestaties en minder kans op blessures, overtraining en burn-out?

Topsprekers zijn onder andere Merijn Zeeman (TeamNL LottoJumbo), Mario van der Ende (oud scheidsrechter & Endless Progression/SAFF) en Arno Havenga (bondscoach Waterpolo vrouwen). Hoe besteden zij aandacht aan het herstel van hun sporters en hun eigen herstel? En wordt daarbij ook aan gedacht aan de psycho-emotionele aspecten?

Schrijf je nu in voor de laatste beschikbare kaarten! Je hoort, ziet en ervaart alles over de psychische kant van herstel binnen sport, gezondheidszorg en bedrijfsleven. Wil je als coach/trainer deze middag bezoeken? Bekijk dan welke bonden accreditatiepunten voor het congres hebben toegekend.