17 aug

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off
In Zuidoost zijn een groot aantal sporttalenten die een steuntje in de rug nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontplooien. Deze sporters zijn een rolmodel voor hun omgeving en dragen bij aan het positieve imago van Zuidoost. Om hen verder op weg naar de topsport te helpen heeft de gemeente het ‘Sport Talentenfonds Zuidoost’ (STF) in het leven geroepen.

Het STF ondersteunt talenten richting topsport door hen faciliteiten en financiële ondersteuning te bieden. De ‘partners’ bieden sporttalenten de gelegenheid om bijvoorbeeld gebruik te maken van hun diensten zoals fysiotherapie, trainingslocaties, publiciteit in de krant ‘Bijlmer en Meer’, voedingsadvies of ondersteunen de talenten financieel zodat ze bijvoorbeeld op stage kunnen gaan. Als partner van STF ondersteunt ook de VAZO dit initiatief en wij zijn op zoek naar VAZO-leden die een commissie willen vormen met betrokkenheid bij de (top)sport in Zuidoost. De rol van deze commissie is het beoordelen van de aanvragen van de talenten. 

Vindt u het interessant om zitting te nemen in deze commissie? Heeft u affiniteit met (top)sport en denkt u een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het Sport Talentenfonds Zuidoost? Stuur dan een e-mail naar info@sporttalentenfondszuidoost.nl. Begin september zal de eerste bijeenkomst plaats vinden waarin wij de mogelijkheden zullen bespreken.

SPORTIEVE TEAMBUILDING
Verder zijn er diverse mogelijkheden om als bedrijf partner van het STF te worden en onze toekomstige olympiërs net dat duwtje in de rug te geven en uw naam te verbinden aan deze toptalenten. U kunt bijvoorbeeld een workshop of clinic voor uw medewerkers, klanten en relaties organiseren. Van het bedrag dat u hiervoor betaalt gaat 80% naar de topsporter die de clinic of workshop geeft en 20% wordt door het STF gereserveerd ter ondersteuning van de andere talenten. 
Daarbij krijgt u als ondernemer een podium op de site van STF, uw logo wordt opgenomen in de krant ‘Bijlmer en Meer’ en u krijgt een bordje voor in uw bedrijf met de boodschap dat u partner van STF bent.

Kijk voor meer informatie op sporttalentenfondszuidoost.