01 jun

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Uitnodiging
Penning Sportraad Amsterdam 2018
Donderdag 5 juli, 16:30 uur 
Stadsschouwburg, Amsterdam

 

Het is de Sportraad Amsterdam een genoegen u uit te nodigen voor de negende editie van de Penning Sportraad Amsterdam. De uitreiking vindt dit jaar plaats op donderdag 5 juli, wederom in de Ajax- en Pleinfoyer van de Stadsschouwburg Amsterdam aan het Leidseplein.
 
De Sportraad wil middels de uitreiking van de Penning jaarlijks zijn waardering uitspreken over personen en instellingen die zich met durf, visie en ambitie op het gebied van sport en bewegen inzetten.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
16:30    Inloop
17:15    Aanvang Uitreiking 
             Inclusief interview met de nieuwe wethouder Sport, Simone Kukenheim (o.v.)
18:00    Borrel
19:30    Einde

Graag vernemen we of u bij de uitreiking en jubileumviering aanwezig kunt zijn. Ook relaties, collega’s en/of partners zijn van harte welkom en kunnen middels onderstaande aanmeldknop hun aanwezigheid bevestigen. Stel uw aanmelding niet uit, het aantal plaatsen is evenals voorgaande jaren zowel gewild als beperkt.
 

Aanmelden uitreiking
Voordrachten
De afgelopen weken hebben we meer dan dertig voordrachten mogen ontvangen voor de Penning 2018. U heeft nog enkele dagen de tijd om personen of organisaties voor te dragen (deadline voordrachten is zondag 3 juni). 

Voor meer informatie kunt u zich te allen tijde wenden tot de Sportraad Amsterdam, tel: 020-251 8586 of per email: info@sportraadamsterdam.nl.
 
Wij zien uw aanmelding en voordrachten graag tegemoet!
 
Met vriendelijke groet,
 
Ageeth Telleman
Voorzitter Sportraad Amsterdam
 

Kandidaten voordragen