31 mei

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Op de sportieve ledenborrel van de VAZO (donderdag 31 mei vanaf 17.00 uur) is het Sport Talentenfonds Zuidoost voor het Bedrijfsleven geintroduceerd. Tijdens deze bijeenkomst bij Sportcentrum Pleizier is toelichting gegeven op het Sport talentenfonds en de toekomstige topsporters van Zuidoost.

Link: Sport Talentenfonds Zuidoost: http://toekomstentalent.mijnwebsitedemo.nl/

Zuidoost heeft al veel topsporters voortgebracht, denk maar aan Akwasi Frimpong (Skeleton – Olympische spelen Zuid-Korea 2018) bekende voetballers zoals Ryan Babel, Urby Emanuelson en Georginio Wijnaldum, maar ook de judobroers Guillaime en Dex Elmont en natuurlijk Henny Pleizier en Raymond Joval. Maar Zuidoost heeft ook veel talentrijke sporters die die top nog niet behaald hebben! Om deze talenten een kans te bieden is het Sport talentenfonds opgezet. Dit fonds heeft tot doel de talenten te ondersteunen met faciliteiten die belangeloos worden aangeboden door organisaties in Zuidoost. Topbasketballer Jesper Jobse (Nederlands teamspeler 3×3 Basketbal en nr. 2 bij het laatste WK) neemt u mee langs de route die een talent moet doorlopen om de top te behalen. 

 

 

 

 

PROGRAMMA
17:00 uur : Inloop
18:00 uur : Welkomstwoord door Reinier Mutsaerts – voorzitter VAZO
18:05 uur : Welkomstwoord door Kaisan Pleizier
18:15 uur : Topsporters en talenten aan het woord
18:35 uur : Walking dinner en netwerkborrel – meet en greet met topsporters en talenten
20:00 uur : Einde

Sportcentrum Pleizier
Wisseloordplein 4, 1106 MH Amsterdam

Parkeren kan op de parkeerplaats of in de omringende straten.