21 mei

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Zondag 27 mei de 35e AMC Loop bestaande uit de Kinderloop, 5 kilometer en 10 kilometer. De 5 en 10 kennen ook de inmiddels befaamde AMC Bedrijvenloop waar sportieve collega’s samen gezond bezig en sportief bezig zijn. Alle deelnemers genieten al 35 jaar van de groenste stukjes Amsterdam Zuidoost en lopen sinds drie jaar DWARS DOOR het AMC, een unieke ervaring. Naast alle hardloopliefhebbers doet elk jaar ook een steeds groter worden groep ex IC Patienten mee die voor een unieke dynamiek zorgen. Die unieke dynamiek hoort bij de AMC Loop, waar sfeer en sportivitiet hand in hand gaan. Dit Bijlmer jubileum-jaar extra speciaal omdat het AMC zich als eerste grote instelling in de nu 50- jarige Bijlmer in Amsterdam Zuidoost vestigde. Ben je erbij op 27 mei? Schrijf je nu in! Zie: http://www.amc-loop.nl/

 

 

 

INSCHRIJVEN 2018

 
 

 

Individueel

De voor-inschrijving voor de 35e editie van de AMC Loop is geopend. Hier kan je je inschrijven als individuele loper.

Schrijf je nu in!

 

Bedrijven

De voor-inschrijving voor de 35e editie van de AMC Loop is geopend. Wil je je met je bedrijfsteam inschrijven klik dan hieronder.

Schrijf je nu in!