07 mei

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Op woensdag 4 april was er een hele mooie en druk bezochte Ouderbijeenkomst Actieve kinderen zijn blije kinderen! 120 ouders en verzorgers waren aanwezig en zagen daar een geweldige lezing van Erik Scherder. Wat een opkomst en hartelijk bedankt dat u aanwezig was en een bijdrage heeft geleverd op 4 april tijdens onze Ouderbijeenkomst Actieve kinderen zijn blije kinderen!.Op dit moment werk ik aan het verslag van de Ouderbijeenkomst Actieve kinderen zijn blije kinderen! In de tussentijd kunt u wel alvast kijken naar een filmverslag van de Roadshow inactieve jeugd K-buurt op woensdag 13 december 2017. Het college van Erik Scherder tijdens de Roadshow inactieve jeugd K-buurt is opgenomen en daarvan heeft Zuidoost TV een korte compilatie gemaakt. 

De compilatie kunt u terugkijken via: