07 mrt

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

In een geanimeerde setting bij sportschool Pleizier is 7 maart het Sporttalentenfonds Zuidoost gelanceerd. In het bijzijn van topsporters, bijna topsporters, andere sporters, partners, werd het nieuwe bord van het Talentenfonds onthult door portefeuillehouder Andro Bottse van het stadsdeel Zuidoost en BartJan Commissaris (voorzitter stichting Toekomst en Talent). Het doel van het Sporttalentenfonds werd kundig toegelicht door Eva Katona van de stichting Toekomst en Talent, die samen met Harry Supheert en Revilinho Graanoogst een prima programma had neergezet voor ca. 65 aanwezigen.

Andro Bottse en BartJan Commissaris hebben het nieuwe fonds onthult (logo). Het Sporttalentenfonds Zuidoost start per juni/juli, zodat voor het seizoen 2018/2019 de eerste aanvragen kunnen worden gedaan.

 

Andro Bottse begroet de eerste Partners van het fonds. Partners kunnen het Sporttalentenfonds 'funden' of 'faciliteren' met goederen en/of diensten.

Eva Katona ondervraagt een van de talenten (Taylor Eijck) uit Zuidoost, over zijn weg langs het talentenpad.

 

Ook ervaren talenten deelden hun ervaringen.