23 jan

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Bijna elke vereniging of stichting kan wel wat extra inkomsten gebruiken. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe materialen of het vieren van een jubileum. Om sociale organisaties een steuntje in de rug te geven, organiseert het Oranje Fonds de Oranje Fonds Collecte.

Onze collecte is uniek. 50% van de opbrengst is voor uw eigen organisatie. De andere helft besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in uw provincie. Het Oranje Fonds regelt en bekostigt alle logistieke zaken als een vergunning, materialen en geldverkeer. Zo wordt elke geschonken euro 100% besteed aan sociale initiatieven dichtbij! Daarnaast is de collecte een perfecte gelegenheid om uw organisatie bekend(er) te maken in uw buurt.

In de meeste gemeenten vindt de collecte plaats van 22 tot en met 26 mei 2018.