25 dec

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Beste deelnemers van het Sportcafé Zuidoost (donderdag 28 december 15.30 – 18.30 uur), hierbij ontvangt u het programma voor de Sportcafé editie van 2017. We verheugen ons op uw komst, maar zeker ook op uw bijdrage. We presenteren een super actueel thema, wat nu ook lokaal actueel is, in Zuidoost wel te verstaan.

Wel het verzoek om tijdig aanwezig te zijn (ontvangst is van 15.30 – 16.00 uur) in de centrale zaal van Borchland (squash- en bowlingcentrum). Bij ontvangst wordt u nader toegelicht over de praktische zaken.

Na de Opening (door gastheer Sportcafé en gastvrouw van het Turngala) gaan we door met een centrale toelichting op het thema "Sport Toekomstverkenningen, een sportiever Zuidoost". De presentatie zal worden verzorgd door Dirk Schaars van het Kenniscentrum Sport, Dirk wordt ondersteund door Robert Vonk (RIVM). In de centrale presentatie zal reeds een link liggen naar de workshops die we o.b.v. van: Hoe ervaren we het thema, en welke kansen en mogelijkheden zien we voor het thema, gaan behandelen.

De bevindingen/conclusies en acties uit de workshops worden vervolgens kort maar krachtig teruggekoppeld aan de plenaire zaal.

Na het formele gedeelte gaan we om 18.00 uur naar de Amstel Lounge voor soep en een broodje en het informele contact, om vervolgens rond 18.30-18.45 naar het Ziggo Dome te gaan (u kunt de auto laten staan, uitrij muntjes worden tijdig verstrekt). Ongetwijfeld gaan we in de Ziggo Dome genieten van een fantastische show door onze top-turners.