02 nov

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost: Eindstanden / Finales 2017

 

Afgelopen weken zijn voor de 23ste keer onder auspiciën van stichting Toekomst en Talent de schoolsportkampioenschappen van het schoolvoetbaltoernooi Zuidoost georganiseerd. Ook dit jaar was de organisatie weer in handen van de werkgroep Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost. De drie voorrondes zijn gespeeld bij Zuidoost United en de finales zijn gespeeld op sportpark de Toekomst bij Ajax. Een toernooi dat met haar 23ste editie mede uitstraling geeft aan 50 jaar Bijlmer, het schoolvoetbaltoernooi is een van die mooie parels in Amsterdam Zuidoost.

Speciale dank is er voor de sportklas studenten en coach van het OSB voor de begeleiding op alle vier wedstrijddagen. De jury was unaniem ten aanzien van de Sportiviteitsprijs: deze werd uitgereikt aan de Open Schoolgemeenschap Bijlmer. Uiteraard ook dank aan directies en vakleerkrachten en teambegeleiders vanuit de scholen en de ondersteunende voetbalverenigingen Zuidoost United en Ajax. Namens de Ajax Foundation was Simon Tahamata er om de prijzen uit te reiken.

Eindstanden Finales 23ste Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost 2017.

Beste Speler/Speelsters:

F-Poule

Gaetano

E-Poule

Jeice

DM-Poule

Thaliah

DJ-Poule

Jefferino

F-Poule (Groep 3 en 4)

1e Prijs

Het Gein 4

2e Prijs

Wereldwijs 2

3e Prijs

De Polsstok 7

E-Poule (Groep 5 en 6)

1e Prijs

Het Gein 2

2e Prijs

Nellestein

3e Prijs

Achtsprong 2

DMeisjes-Poule (Groep 7 en 8)

1e Prijs

Samenspel 4

2e Prijs

Nellestein 5

3e Prijs

Achtsprong 3

DJongens-Poule (Groep 7 en 8)

 

1e Prijs

Het Klaverblad 1

2e Prijs

De Rozemarn 1

3e Prijs

Samenspel 1