07 okt

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Locatie: Amsterdamsche Hockey- en Bandy Club (AH&BC)

14 november 2017 14-16 uur

Het Mulier Instituut en LISA Sports nodigen u graag uit om op 14 november aanwezig te zijn bij het symposium ‘Sportverenigingen in Europa’. U bent vanaf 14:00 van harte welkom op Hockeyclub Amsterdam (AH&BC).

Het symposium zal in het teken staan van sportverenigingen in Europa. De sportvereniging heeft een belangrijke rol in het sportieve en het sociale leven van veel Europeanen. Tegelijkertijd staat de vereniging door maatschappelijke ontwikkelingen als individualisering en informatisering onder druk. Het is niet meer zo vanzelfsprekend dat leden deelnemen aan vrijwilligerswerk en aan het sociale leven.

De afgelopen twee jaar participeerde het Mulier Instituut in een vergelijkend onderzoek naar de rol van vrijwilligerswerk in tien Europese landen. Niet eerder werd op deze schaal zo’n groot vergelijkend onderzoek uitgevoerd onder Europese sportverenigingen.

Programma:

14:00 Ontvangst
14:30 Welkom & presentaties
16:00 Netwerkborrel

Adres:

Amsterdamsche Hockey- en Bandy Club (AH&BC)
Nieuwe Kalfjeslaan 19
1182 AA Amstelveen

Vul onderstaande gegevens in om u aan te melden.

14 november 2017

Symposium Sportverenigingen in Europa

  •  

  •  

  •  

  •  

  •