07 okt

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Heeft uw vereniging vraagstukken liggen die buiten uw kennisgebied reiken of waar u niet aan toekomt? JongGras Advies kan uitkomst bieden!

JongGras Advies is opgericht in samenwerking met de afdeling Sportstimulering van de gemeente Amsterdam en wordt gerund met en door studenten. Sportstimulering ondersteunt verenigingen met sport-gerelateerde onderwerpen. JongGras Advies richt zich juist op de overige onderwerpen zoals ledentevredenheidsonderzoek, vraagstukken aangaande communicatie en marketing maar ook activiteiten aangaande multimedia, horeca en sponsoring behoren tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een plan om meer vrijwilligers/leden te werven, een voorstel voor en implementatie van een nieuw communicatiebeleid of het werven van sponsors.

Bij interesse maken we graag een afspraak voor een intakegesprek bij voorkeur op een woensdag of donderdag, in overleg is een andere dag of avond ook mogelijk.

Graag horen we of uw vereniging wel/geen interesse heeft in samenwerking met JongGras Advies. Mocht uw vereniging momenteel geen vraagstukken hebben maar denkt u deze in de toekomst wel te hebben, ook dan kunt u ons mailen via info@jonggrasadvies.nl.