15 apr

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Op 9 mei, van 19.30  tot 21.30 uur organiseren wij in de Nieuwe Stad, Luthuliplein, een netwerkbijeenkomst voor sportaanbieders in Bijlmer-Oost.

Wij, zijn de stichting K-Zonesports en  het stadsdeel Amsterdam Zuidoost.

K-Zonesports is een vrijwilligers organisatie die gebruik maakt van de openbare atletiek- en tennisbaan bij Kraaiennest.  Daar bieden  wij sportbuurtwerk-activiteiten aan voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Dat doen wij ook in de gymzalen nabij Kortvoort, Kantershof en Egoli.

Wij hebben gemerkt dat er in Bijlmer-Oost veel verschillende sportaanbieders zijn. Zowel kleine commerciële éénpitters (zoals ZZP'ers), grotere commerciële aanbieders, verenigingen  en vrijwilligersorganisaties. Veel van die organisaties kennen elkaar niet of nauwelijks.

Door elkaar te leren kennen willen wij win/win situaties laten ontstaan. De sportbeoefening in onze wijk zal de winnaar zijn!

K-Zonesports heeft haar  organisatie vernieuwd en binnenkort zal onze vernieuwde website de lucht in gaan (http://www.kzonesports.nl). Wij willen op die website onder andere een agenda van sportactiviteiten bijhouden waarop wij ook ruimte voor  uw activiteiten willen aanbieden. Als daar interesse voor is kunnen we kijken of we in de toekomst een periodieke nieuwsbrief  kunnen uitbrengen.

De netwerkbijeenkomst zien wij in de eerste plaats als een vorm van onderlinge kennismaking. Wij willen enkele organisaties de mogelijkheid geven via een korte pitch hun organisatie over  het voetlicht te brengen. Als u  interesse hebt daar uw organisatie te presenteren kunt u contact opnemen met ondergetekende (jaapruijgers@hotmail.com). Als U meer informatie wenst kunt u mij bellen (06-13230318). Op basis van de reacties zal het programma voor de netwerkbijeenkomst samengesteld worden. Er zal in ieder geval voldoende ruimte zijn om onderling met een glas in de hand kennis te maken en  enthousiast de eigen activiteiten toe te lichten. Email adressen en contactgegevens zullen uitgewisseld worden.

U bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst en rond 20 april zullen wij u een definitieve uitnodiging en programma zenden.

Als u in Bijlmer-Oost sportorganisaties kent die niet in bijgaande voorlopige lijst staan laat ons dat dan s.v.p. weten. Dan kunnen wij ook deze organisaties alsnog uitnodigen.