28 mrt

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

Ruim 1250 stichtingen en verenigingen in heel Nederland hebben zich al aangemeld: de Oranje Fonds Collecte 2017 van 6-10 juni 2017 is een geweldige kans voor uw organisatie om extra geld te werven en meer bekendheid te genereren in uw buurt. Doet uw organisatie mee?

Helft voor eigen organisatie
U trommelt ongeveer 10 vrijwilligers op om te collecteren in een door u gekozen collectegebied. De helft van de opbrengst is voor uw eigen organisatie, de andere helft besteedt het Oranje Fonds aan sociale organisaties in uw provincie. Het Oranje Fonds regelt alle collectevergunningen en de benodigde materialen. Zo wordt elke opgehaalde euro 100% besteed aan sociale initiatieven, 100% dichtbij.

Meld uw organisatie nu aan!
Ga naar oranjefonds.nl/collecte. Wees er snel bij, want per collectegebied kan maar één organisatie collecteren. De inschrijfperiode is verlengd om nóg meer organisaties deze kans te bieden: zorg dat uw organisatie uiterlijk 14 april is aangemeld!