10 mrt

  • By Redactie Toekomst en Talent
  • In Overig
  • Commentaar Off

De start en finisch van de 2017 editie van de Decathlon Cycle Tour is op de ArenA Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

Sportieve wielrenners kunnen zondag 11 juni genieten van vier verrassende routes tijdens de Decathlon Cycle Tour Amsterdam. De zevende editie, met hoofdsponsor Decathlon, start en finisht bij de ArenA Boulevard. Deelnemers kunnen tot en met zondag 29 mei tegen een voordelig tarief inschrijven via www.cycletouramsterdam.nl

Organisator Le Champion heeft routes over 50, 80, 110 en 145 km uitgezet langs pittoreske dorpjes, molens en natuurgebieden rond Amsterdam. Ontdek samen met honderden fietsers deze afwisselende en prachtige omgeving.

Tussensprint en klimtijdrit
Bij de twee langste afstanden vindt er een tussensprint plaats bij DTS en de deelnemers aan de 145 km. komen onderweg zelfs een klimtijdrit tegen. Fietsers kunnen zichzelf en hun fietsmaten hier uitdagen. De routes zijn geheel uitgepijld en de vele vrijwilligers zorgen onderweg voor voldoende energie. Na de start kunnen de fietsers van een onbezorgde en goed verzorgde rit genieten.

Fiets je mee? Schrijf je dan meteen in via cycletouramsterdam.nl. Blijf ook op de hoogte via Facebook.com/cycletouramsterdam