27 jun

In 2016 volgt er weer een nieuwe ronde voor de Sportimpuls (SI), Jeugd in lage inkomensbuurten (JILIB) en Kinderen sportief op gewicht (KSG) binnen het programma Sport en Bewegen in de Buurt.

Aanmelden nieuw aanbod voor Menukaart Sportimpuls 2016
Heeft u succesvol sport- en beweegaanbod en gelooft u dat dit sterk kan bijdragen aan meer sport en bewegen in de buurt? En wilt u uw aanbod in meerdere buurten in het land inzetten? Meld dan uiterlijk 7 september uw interventie(s) aan voor de Menukaart Sportimpuls door een e-mail te sturen naar  effectiefactief@nisb.nl. Vermeld in deze mail de naam van de interventie(s), naam organisatie, naam contactpersoon en contactgegevens contactpersoon. NISB neemt dan contact met u op om de criteria voor opname in de Menukaart Sportimpuls te bespreken.

Op basis van het huidige sport- en beweegaanbod op de Menukaart Sportimpuls wordt afgestemd of uw interventie nieuw toegevoegd kan worden of dat aansluiting bij bestaande (generieke) aanpakken wenselijk is.

Staat uw interventie al op de Menukaart Sportimpuls?
Dan hoeft u niets te doen. NISB neemt dit najaar contact op voor opname in de Menukaart Sportimpuls van 2016. Ziet u mogelijkheden voor samenwerking met andere interventies op de Menukaart Sportimpuls? Neem dan ook contact op via  effectiefactief@nisb.nl, voor ondersteuning of advies.