18 mei

De subsidieronde 2015 leverde 304 subsidieaanvragen voor de Sportimpuls, 117 voor de Sportimpuls Jeugd in lage inkomensbuurten en 31 voor de Sportimpuls Kinderen sportief op gewicht op. De eerste indruk is dat veel mooie lokale samenwerkingsverbanden zijn ontstaan. De komende maanden gaan de in totaal 452 Sportimpuls-subsidieaanvragen een zorgvuldig beoordelingstraject in.

kind-skippybal - Sport en Bewegen in de Buurt

 

Na een controle op ontvankelijkheid worden alle projecten beoordeeld op relevantie voor de Sportimpuls en de kwaliteit van de subsidieaanvraag. Begin september kunnen de aanvragers de besluitbrief van ZonMw verwachten.

Factsheet Sportimpuls Kinderen sportief op gewicht 2014 (statistieken)
Benieuwd naar weetjes over de ronde KSG 2014? Op de website van ZonMw vind je een factsheet met onder andere gegevens over de verdeling op leeftijd, aanbod en setting, de gebruikte menukaartinterventies en nog veel meer. Bekijk de factsheet